Такого ви ще не пробували!
Це класичний пиріг французької кухні, іменований «Невидимка». Таку назву дано йому за те, що тісто в процесі приготування стає не відрізнятись від крему. Це просто апофеоз ніжності!
1. Збити яйця з цукром, ванільним цукром і дрібкою солі. Додати молоко, вершкове масло, борошно і розпушувач.
2. Груші і яблука очистити від шкірки і серцевини. Нарізати дуже тонкими скибочками.
3. Форму змастити вершковим маслом і вистелити пергаментом. Можна брати круглу, квадратну або прямокутну форму.
4. Занурити скибочки в тісто, щоб кожна скибочку була покрита тестом з усіх боків.
5. Викласти яблука і груші в форму, зверху вилити тісто. Випікати 30 хвилин при температурі 180-190 ° C.
6. Для штрейзеля змішати борошно, цукор, ванільний цукор і сіль, розтерти в крихту. Посипати пиріг цієї крихтою, випікати ще 20 хвилин.
Пишу про речі, які допомагають жити простіше, краще і веселіше, мотивації, відносини, соціальні проблеми і пастки мислення. І, звичайно, перевіряю поради на собі. Вибираю для статей перевірені джерела інформації.
View all posts
Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…
Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…
Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…
Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…
Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…
Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…