Помилку роблять багато господинь.
Багато господарок сперечаються про те, чи варто відрізати кінчик огірка при засолюванні. Кожна залишається при своєму. Однак у кулінарних книгах йдеться про те, що кінчики зрізати треба.
Попри порушення цілісності огірка, його смак стане лише кращим. Через зріз у плоди проникатимуть маринад і розсіл, що зробить їх більш хрусткими та смачними.
Крім того, такі огірки рідше бродять або каламутніють, тому що разом з кінчиками відрізається бруд, який не змився.
Інші господині залишають огірки цілими, вважаючи, що з них йде весь сік і вони стають м’якими.
Насправді огірками властиво вбирати у собі рідину, а не віддавати її.
Якщо банки стоятимуть довго, є сенс залишати огірки не обрізаними. Так вони вберуть сік, а їх смак стане насиченим.
Якщо огірки планується вживати найближчим часом, то для швидкого маринування варто їх обрізати.
В мире, где чистота и здоровье становятся приоритетом не только в медицинских учреждениях, но и…
Сучасний інтер’єр — це не лише меблі та оздоблення, а й мистецтво наповнювати простір сенсами.…
Иногда улыбка — это первое, что замечают в человеке. Она может добавить уверенности, расположить к…
Добыча черного гранита и его применение в изготовлении памятников Черный гранит — один из самых…
Чому бетон вимагає надійного захисту Бетон — один із найпоширеніших будівельних матеріалів у світі. Його…
Газоблок (или газобетон) — это искусственный камень, который изготавливается путем смешивания цемента, песка, воды и…