Робіть правильно і збережете всі корисні речовини.
Як зазвичай ви варите картоплю? Миєте бульби, чистите шкірку, заливаєте водою і відправляєте на плиту, а потім варите її до готовності. Що може бути простіше, ніж зварити картоплю? Однак, у ваші дії закралася груба помилка, яка знищить усі корисні властивості овоча.
Насамперед слід зазначити, що молоду картоплю краще не чистити. У такої картоплі шкірка ніжна і якщо бульби добре промити, то їх можна подати на стіл просто в “мундирі” і потім їсти продукт не очищеним, так збережеться більше корисних мікроелементів.
Коли в картоплі шкірка стає жорсткою, то її краще зчищати, при цьому більше користі принесе продукт, зварений разом зі шкіркою.
Але не тільки очищення картоплі від шкірки є помилкою. Потрібно звернути увагу на температуру води, в якій ви збираєтеся варити овоч. Зазвичай продукт заливають водою з-під крана і ставлять на плиту, де він повільно закипає.
Досвідчені кухарі вважають, що так чинити неправильно і рекомендують опускати картоплю в киплячу рідину. Тільки так можна зберегти всю користь цього популярного продукту.
Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…
Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…
Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…
Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…
Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…
Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…