Categories: Їжа

Бараняча корейка

Їжа

robertss 25.09.2023 Article

Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що і позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни і .

Відфільтрувати рецепти в добірці


Назва рецепта


Бажані інгредієнти


Виключити інгредієнти


Час приготування


Вегетаріанське


Джерело рецепта

легко

Баранячу корейку можна також приготувати з соусом песто.

легко

Як би там не було, суп харчо з картоплею і рисом має право на існування нарівні з класичним .

легко

Баранина з картоплею — страва дуже ситна. Але якщо ґрунтовно нагуляти апетит на свіжому повітрі, .

легко

Дуже смачний тажин із бараниною. Якщо спеціального посуду у вас немає, то можна готувати в .

Ольга Грезова 16 січня 2018 року

легко

Класична страва з баранини — смажена на вугіллі бараняча корейка. Навіть ті, хто ставиться до баранини .

легко

Правильно засмажений стейк із баранини — на наш погляд, абсолютно ідеальна страва для .

середньо

середньо

легко

Якщо ви купили на ринку баранячу корейку з незачищеними кісточками, почистіть їх самі .

середньо

Марія Глазунова 12 листопада 2013 року

легко

легко

середньо

середньо

На гарнір до баранини найкраще подавати приготований на пару зелений горошок, який можна приготувати з .

NatusikMa 31 жовтня 2011 року

легко

середньо

легко

T 21 жовтня 2010

легко

Lacoste 25 травня 2009

легко

середньо

ПОРАДА: * Купуючи баранину або свинину, пам’ятайте: вам потрібна тільки корейка. * У птиці найбільш підходящі .

середньо

олег казанін 26 травня 2010 року

Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що й позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни В-групи, містить вітамін Е, а заліза в ній на 30% більше, ніж у свинині (на замітку людям із низьким рівнем гемоглобіну). Крім того, бараняча корейка — не найжирніша частина баранчика, вміст холестерину в ній невеликий, тому корисність цього м’яса навряд чи можна переоцінити.

З баранячої корейки можна приготувати різноманітні перші та другі страви: харчо та шурпу, стейки та котлети, м’ясо з овочами та під соусом. Часто корейку запікають у духовці або смажать на сковороді, але особливо смачною вона виходить на мангалі. Швидке обсмажування дає змогу м’ясу залишатися соковитим і ніжним, злегка рожевим усередині.

Ключові слова


Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .


СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Баранину люблять і готують у найрізноманітніших країнах. Баранина — характерний інгредієнт страв східної кухні.

Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими .

Шашлик із баранини — класика. Але м’ясо баранчика і найпримхливіше з усієї шашликової сировини. Перше, що .

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як обрати святкові фольговані кульки?

Обираючи декоративні елементи та вироби для організації святкової зали, багато хто купує саме кульки. Часто…

2 дні ago

Роль інвертора та його вибір

Для перетворення постійного струму, який виробляють сонячні панелі, змінний, що підходить для побутових електроприладів, подачі…

2 дні ago

Жіночий вібратор: особливості та поради щодо вибору

Вібратори вже давно перестали бути табу й стали невід’ємною частиною сучасного інтимного життя. Використання таких…

2 дні ago

Одни из главных причин купить тепловизионные прицелы PULSAR

Когда дело доходит до охоты, защиты имущества или тактических операций, решение купить тепловизионный прицел играет…

3 дні ago

Чому слід обрати якісне ліжко і ортопедичні матраци INTERIA

Вибір якісного ліжка та ортопедичного матраца — це не просто елемент комфорту, це інвестиція у…

3 дні ago

Где выгодно купить сверло для металла

Сверление каленой стали требует особого подхода и специализированного инструмента. Правильный выбор сверла не только обеспечивает…

4 дні ago