Їжа
robertss 25.09.2023 Article
Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що і позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни і .
Відфільтрувати рецепти в добірці
Назва рецепта
Бажані інгредієнти
Виключити інгредієнти
Час приготування
Вегетаріанське
Джерело рецепта
легко
Баранячу корейку можна також приготувати з соусом песто.
легко
Як би там не було, суп харчо з картоплею і рисом має право на існування нарівні з класичним .
легко
Баранина з картоплею — страва дуже ситна. Але якщо ґрунтовно нагуляти апетит на свіжому повітрі, .
легко
Дуже смачний тажин із бараниною. Якщо спеціального посуду у вас немає, то можна готувати в .
Ольга Грезова 16 січня 2018 року
легко
Класична страва з баранини — смажена на вугіллі бараняча корейка. Навіть ті, хто ставиться до баранини .
легко
Правильно засмажений стейк із баранини — на наш погляд, абсолютно ідеальна страва для .
середньо
середньо
легко
Якщо ви купили на ринку баранячу корейку з незачищеними кісточками, почистіть їх самі .
середньо
Марія Глазунова 12 листопада 2013 року
легко
легко
середньо
середньо
На гарнір до баранини найкраще подавати приготований на пару зелений горошок, який можна приготувати з .
NatusikMa 31 жовтня 2011 року
легко
середньо
легко
T 21 жовтня 2010
легко
Lacoste 25 травня 2009
легко
середньо
ПОРАДА: * Купуючи баранину або свинину, пам’ятайте: вам потрібна тільки корейка. * У птиці найбільш підходящі .
середньо
олег казанін 26 травня 2010 року
Бараняча корейка — спинна частина барана з м’ясом і ребрами, найсоковитіша частина баранини. До речі, назва «корейка» походить від французького слова carre, що й позначає цю частину тушки. Бараняча корейка, як і будь-яка баранина, багата на вітаміни В-групи, містить вітамін Е, а заліза в ній на 30% більше, ніж у свинині (на замітку людям із низьким рівнем гемоглобіну). Крім того, бараняча корейка — не найжирніша частина баранчика, вміст холестерину в ній невеликий, тому корисність цього м’яса навряд чи можна переоцінити.
З баранячої корейки можна приготувати різноманітні перші та другі страви: харчо та шурпу, стейки та котлети, м’ясо з овочами та під соусом. Часто корейку запікають у духовці або смажать на сковороді, але особливо смачною вона виходить на мангалі. Швидке обсмажування дає змогу м’ясу залишатися соковитим і ніжним, злегка рожевим усередині.
Ключові слова
Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .
СХОЖІ МАТЕРІАЛИ
Баранину люблять і готують у найрізноманітніших країнах. Баранина — характерний інгредієнт страв східної кухні.
Баранячі реберця — недорогий, але дуже смачний відруб, який можна приготувати найрізноманітнішими .
Шашлик із баранини — класика. Але м’ясо баранчика і найпримхливіше з усієї шашликової сировини. Перше, що .
Обираючи декоративні елементи та вироби для організації святкової зали, багато хто купує саме кульки. Часто…
Для перетворення постійного струму, який виробляють сонячні панелі, змінний, що підходить для побутових електроприладів, подачі…
Вібратори вже давно перестали бути табу й стали невід’ємною частиною сучасного інтимного життя. Використання таких…
Когда дело доходит до охоты, защиты имущества или тактических операций, решение купить тепловизионный прицел играет…
Вибір якісного ліжка та ортопедичного матраца — це не просто елемент комфорту, це інвестиція у…
Сверление каленой стали требует особого подхода и специализированного инструмента. Правильный выбор сверла не только обеспечивает…