Їжа
robertss 20.09.2023 Article
Як здорово, що можна заготовити баклажани на зиму. Адже такий смачний овоч так чудово їсти не тільки в сезон, а й у холодну пору року. Тому купуємо парочку кіло баклажанів і, пам’ятаючи про зиму, заготовляємо їх про запас влітку і на початку .
Відфільтрувати рецепти в добірці
Назва рецепта
Бажані інгредієнти
Виключити інгредієнти
Час приготування
Вегетаріанське
Джерело рецепта
легко
Баклажани в олії — чудова закуска з пікантним часниковим ароматом, яку можна подавати не лише на .
середньо
Ікра з печених баклажанів — не просто овочева закуска, а справжній кулінарний шедевр, якого можна подати не .
Ольга Стіхарева 10 серпня 2023 року
легко
Баклажани в аджиці — дуже оригінальна заготовка на зиму, яка неодмінно сподобається всім, хто .
легко
Приготувати найсмачнішу баклажанну ікру на зиму не так вже й складно, якщо під рукою є .
Геннадій Усачов 31 липня 2023 року
легко
Приготування ікри «заморської» з «синеньких» — улюблена розвага тисяч домогосподарок на початку осені. .
легко
Приготуйте баклажани з часником на зиму, і у вас під рукою буде чудова закуска, яку можна приготувати .
легко
Приготувати баклажани по-корейськи на зиму особливо варто тим, хто віддає перевагу овочевим закускам з .
легко
Щоб приготувати баклажани з помідорами на зиму, «синенькі» спочатку необхідно ґрунтовно .
легко
Із баклажанів так само, як і з кабачків, готують ікру на зиму. Ікра з баклажанів виходить більш .
легко
Ще один спосіб урізноманітнити асортимент домашніх «баночок» — приготувати баклажани з перцем на .
легко
Це абсолютно чудовий грузинський рецепт — баклажани на зиму без стерилізації. Поєднання .
легко
Мариновані баклажани за смаком трохи нагадують гриби. Тому якщо раптом ви так і не вибралися на .
легко
Смачні мариновані баклажани в кроповій заливці — це пряна закуска до повсякденного столу та .
Ольга 6 вересня 2021 року
легко
Приготувати баклажанну ікру в домашніх умовах зовсім не складно і не надто довго. Одна година — і .
середньо
Коли ми говоримо про баклажанну ікру домашню на зиму, то одразу уявляємо собі її неповторний смак, який .
середньо
Ікра із запечених на вугіллі овочів виходить дуже ароматною, густою і смачною. Вона смакує і з .
OZornik 14 жовтня 2020 року
легко
Ця баклажанна ікра — проста в приготуванні, але при цьому дуже смачна. Крім того, вона ще й дуже смачна.
середньо
Смачно, просто і легко: ікра із запеченим червоним перцем, баклажанами та яблуками. Цю закуску я приготувала з .
OZornik 15 серпня 2020 року
середньо
Просто чудова овочева ікра! Смачна, ароматна та корисна — вона сподобається любителям овочевої ікри.
Юна 11 лютого 2020
легко
Ця ікра — щось середнє між баклажанною та кабачковою, для неї можна використовувати практично всі овочеві овочі .
легко
Для цієї ікри з баклажанів вибирайте баклажани витягнутої форми. Вони пропікаються краще, ніж круглі.
легко
Ікра з баклажанів, та ще й приготована за маминим рецептом — це просто свято якесь! .
Ольга Грезова 15 квітня 2016
середньо
Згадайте ікру з баклажанів та її аромат. Немає на світі сильнішого засобу, який може пробудити .
середньо
Геннадій Усачов 22 вересня 2013 року
середньо
Салат Вогник стане чудовим доповненням до меню зимових вечерь, зберігши вітаміни і .
Геннадій Усачов 16 серпня 2013 року
середньо
Італійці розуміються на закусках. У них є так звані «антипасті» — різні милі радощі, .
середньо
Скільки б не було на світі рецептів, що містять у собі баклажани, ми готові спробувати їх усі. Тим .
середньо
Головні тут, звісно, — молоді патисони. На тлі цілком зрозумілих і звичних баклажанів і патисонів .
середньо
Цю знамениту італійську закуску з баклажанів так смачно їсти з російським чорним хлібом! .
легко
Для багатьох ікра з баклажанів за смаком нагадує грибну, а якщо в неї додати білі або патисони .
легко
Цю ікру з баклажанів не потрібно закатувати в банки. Вона готується, як люблять говорити шеф-кухарі.
легко
легко
середньо
Надія 26 травня 2011 року
легко
середньо
легко
середньо
легко
складно
середньо
середньо
середньо
середньо
Для консервування краще вибирати дрібні баклажани з блискучою шкіркою, без складок і темних плям.
середньо
легко
середньо
Приготовлені таким способом баклажани зберігаються всю зиму. Їх можна використовувати як інгредієнт для .
середньо
Солоні міні-патисони, баклажани та кабачки здатні внести приємне розмаїття в традиційний .
Як чудово, що можна заготовити баклажани на зиму. Адже такий смачний овоч так чудово їсти не тільки в сезон, а й у холодну пору року. Тому купуємо парочку кіло баклажанів і, пам’ятаючи про зиму, заготовляємо їх про запас влітку і на початку осені.
З баклажанів виходять чудові заготовки на зиму. Баклажани солять, фарширують і додають в овочеве асорті з перцями, помідорами або кабачками. Баклажани маринують, на італійський манер, в олії або ж у розсолі. Перед маринуванням баклажани можна запекти цілком: з ароматом димку вони вийдуть особливо смачними.
І, звісно, з баклажанів роблять ікру! Кумедно в цій страві все: і назва, і те, який вигляд вона має. Справді — ну яка ж це ікра. Хто і навіщо її так назвав — уже не важливо. Але в радянські роки назва ця міцно закріпилася, і зараз уже нікого нею не здивуєш. Люблять цю «заморську ікру» за свіжий літній смак, за приємну гірчинку і — головне! — за універсальність: адже це справжня паличка-виручалочка! На святковому столі це буде чудова овочева закуска. Але вона цілком може бути і основною стравою: ікру з баклажанів можна просто намазати на хліб, можна подати з відвареною або смаженою картоплею, макаронами або рисом.
Ключові слова
Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .
СХОЖІ МАТЕРІАЛИ
Кабачкова ікра — чудова ідея для використання великого, добре визрілого кабачка. Адже смачно приготувати .
Баклажани чудово підходять для приготування закусок і салатів. Для цього баклажани зазвичай запікають .
Хороший урожай кабачків вдається виростити на своїх дачах багатьом городникам. Однак молоді кабачки, які .
Баклажан родом з Індії. У Європі він з’явився завдяки маврам, які завезли його в Андалусію .
Если выбираете среди бюджетных ноутбуков для работы, учебы или обычного применения, взгляд обязательно упадет на…
Шкіряні вироби супроводжують людство вже тисячоліттями. Вони не тільки служили необхідними предметами побуту, а й…
Натяжні стелі стали одним із найпопулярніших варіантів оздоблення інтер'єру завдяки своїй естетичній привабливості та функціональності.…
Салициловая кислота уже давно зарекомендовала себя как один из лучших компонентов для ухода за кожей,…
Вибір і покупка якісного портсигару – процес, який потребує уваги до деталей. Це не просто…
Залізобетонні вироби є незамінним матеріалом в сучасному будівництві, де на перший план виходять міцність, довговічність…