Categories: Їжа

Асорті з брускетт

Брускетта — підсмажений шматочок хліба, натертий часником і политий оливковою олією. Зверху можна покласти все, що завгодно, — моцарелу або будь-який м’який сир, найтонші скибочки шинки, соковиті помідори, обсмажений із часником шпинат. Подають брускетту перед вечерею для збудження апетиту.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 скумбрія гарячого копчення
  • 200 г консервованого тунця у власному соку
  • 200 г фети
  • 1 банка (400 г) консервованої білої квасолі
  • 300 г полуниці
  • 1 варене яйце
  • 1 солодкий зелений перець
  • 1 середній помідор
  • 1 червона солодка цибулина
  • 2 гілочки петрушки
  • 1-2 лимони
  • 1 невеликий огірок
  • 1 головка часнику + 2 зубчики
  • жменя маслин
  • 1 ч. л. каперсів
  • 2 гілочки тархуна (естрагону)
  • 2 гілочки кропу
  • 3 гілочки м’яти
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ч. л. цукрової пудри
  • чіабатта, багет або сільський хліб
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль
  • свіжомелений чорний перець

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Очистіть зелений перець від насіння і перегородок. Наріжте перець, половину червоної цибулини і помідор маленькими кубиками, порубайте петрушку. Приправте лимонним соком, оливковою олією, сіллю і перцем і залиште на 15 хв.

Дуже дрібно наріжте огірок або натріть на дрібній тертці. Порубайте кріп і тархун. Розімніть фету виделкою, поперчіть, додайте зелень, огірок і 2-3 ст. л. оливкової олії.

Очистіть скумбрію від кісток і шкіри, розберіть виделкою на невеликі шматочки. Половину червоної цибулини наріжте тонкими півкільцями і додайте до риби. Поперчіть, полийте лимонним соком і оливковою олією. Натріть цедру лимона на дрібній тертці та посипте рибу.

Перекладіть тунця на сито, щоб стекла рідина, потім перекладіть у миску. Очистіть яйце, жовток додайте до тунця і разом розімніть виделкою, білок подрібніть. Наріжте маслини кружечками, крупно порубайте каперси. Добре перемішайте, полийте оливковою олією і лимонним соком, поперчіть.

Видаліть у полуниці зелені хвостики і наріжте ягоди маленькими кубиками. Полийте бальзамічним оцтом і посипте цукровою пудрою. Тонко наріжте листя м’яти і додайте до полуниці. Посипте крупномолотим чорним перцем. Цю начинку потрібно готувати безпосередньо перед подачею, інакше вона виділить багато соку.

Головку часнику очистіть від верхнього лушпиння і загорніть у фольгу. Покладіть у духовку, розігріту до 200°С, і запікайте 20 хв. Відкиньте квасолю на друшляк, промийте водою і перекладіть у блендер. Додайте 3-5 зубчиків часнику, 3 ст. л. оливкової олії, посоліть, поперчіть і подрібніть у пюре. Наріжте хліб на шматки і запечіть у духовці до золотистого кольору. Натріть зубчиком часнику і збризніть оливковою олією.

Добавить комментарий

Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Чим вас може зацікавити навіс із полікарбонату

Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…

3 тижні ago

Обмен криптовалют Одесса: как выбрать надежный и выгодный способ

Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…

4 тижні ago

Анальный оргазм: секрет, о котором не принято говорить (а зря)

Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…

1 місяць ago

Експорт металобрухту: чому це загроза для української економіки

Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…

1 місяць ago

Все секреты закупок: смотрите видео наших мастер-классов ➜ Easy-China: опт из Китая в World

Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…

1 місяць ago

Термостатический смеситель для ванны: зачем он нужен и в чём его преимущества

Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…

1 місяць ago