Ароматна качка з картоплею в рукаві неймовірно смачна та дуже ніжна. Цю страву можна приготувати і на вечерю, і на свято. Подати з рисом, овочами або, як у нашому випадку, з картоплею. Щоб качка вийшла м’яка та смачна, потрібно з увагою підійти до вибору птиці. Віддайте перевагу невеликій тушці з малою кількістю жиру. Птицю потрібно буде попередньо замаринувати. Для цього ми з’єднаємо соєвий соус із медом, лимонним соком, часником і спеціями. Знадобиться не менше години, щоб м’ясо просочилося ароматним маринадом. До того ж вам напевно сподобається сам процес приготування, завдяки використанню рукава для запікання. Просто і швидко. У рукаві м’ясо не висохне, не пригорить, а стане м’яким, соковитим і ніжним. Картопля, вбере в себе весь зайвий качиний жир і стане ароматною та соковитою.
УЧАСНИК КОНКУРСУ
Розбуди в собі Тигра
ІНГРЕДІЄНТИ
Для маринаду:
Підготуйте всі інгредієнти для приготування ароматної качки з картоплею в рукаві за списком. Качину тушку обробіть на шматочки. Ретельно промийте та обсушіть паперовими рушниками. Натріть сіллю та перцем.
Приготуйте маринад. Часник очистіть і пропустіть через прес. У мисці з’єднайте соєвий соус, мед і ретельно перемішайте, щоб він розчинився. Додайте сік лимона, паприку, сіль, перець і часник, перемішайте.
Шматочки курки викладіть у маринад і ретельно перемішайте так, щоб він покривав усі частини птиці. Затягніть ємність харчовою плівкою і залиште на 1 годину за кімнатної температури.
Картоплю ретельно вимийте з овочевою щіточкою, а потім очистіть від шкірки. Овоч наріжте на невеликі шматочки або кубики. Посоліть за смаком.
Качку з картоплею викладіть у підготовлений рукав для запікання разом із маринадом. Ретельно зафіксуйте його з двох боків, щоб рідина не витекла. Запікайте в попередньо розігрітій до 170-180 °С духовці протягом 2-х годин.
Надзвичайно смачна, дуже ніжна і м’яка качка шматочками, запечена в рукаві, готова. Викладіть шматочки на тарілку і подавайте в гарячому вигляді з картоплею та улюбленим соусом. Посипте рубаною зеленню.
Господині на замітку
Ароматна качка з картоплею в рукаві готується досить довго. Щоб прискорити процес, замаринуйте птицю напередодні. Тоді вам залишиться тільки підготувати картоплю, скласти інгредієнти в рукав і чекати, поки вона запікатиметься в духовці.
З ароматною качкою з картоплею в рукаві добре поєднуються такі трави, як майоран, розмарин, шавлія, тархун і чебрець. Додайте їх у маринад, і смак птиці стане більш витонченим.
Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.
Як відомо, перебої з електрикою можуть застати нас зненацька у найбільш непідходящий момент. І наявність бензинового…
Покупка футболок оптом на сайте Эврика может быть настоящим спасением как для бизнеса, так и…
В современных условиях сельского хозяйства, где точность и эффективность становятся важнейшими факторами, каждый элемент технологического…
Вода — це основа всього живого, і її правильне зберігання має неабияке значення для безпеки…
Напорные раструбные трубы из ПВХ (поливинилхлорид) представляют собой важный компонент в различных сферах строительства и…
У сучасному світі кожен елемент бренду має велике значення для успіху компанії. Дрібниці, такі як…