Їжа
robertss 14.09.2023 Article
Алича, вона ж ткемалі — кисла слива, найважливіший інгредієнт для супів, основних і солодких страв у кухні народів Кавказу, Середньої Азії та Криму. Сезон аличі — червень-липень. З аличі готують кислий соус, який у Грузії називають ткемалі. Аличу дуже часто використовують .
Відфільтрувати рецепти в добірці
Назва рецепта
Бажані інгредієнти
Виключити інгредієнти
Час приготування
Вегетаріанське
Джерело рецепта
Показати всі категорії
середньо
Суп харчо класичний з рисом люблять дуже багато людей, а ось готувати вдома не наважуються, вважаючи, що .
середньо
Про найправильніший рецепт супу харчо по-грузинськи можна сперечатися нескінченно, як і про спосіб .
середньо
Цей чудовий класичний соус ткемалі названо на честь одного з численних видів сливи .
легко
Класичний соус ткемалі готується з аличі буквально за 5 кроків. Пошук аличі та її .
легко
Чи варто готувати соус ткемалі на зиму, якщо в магазині завжди можна купити щось подібне? Впевнені, .
середньо
Як приготувати соус ткемалі в домашніх умовах, відмінно знає будь-яка грузинська господиня, тим паче, що .
венерик 19 серпня 2021
середньо
Чи знаєте ви, як правильно готувати смачний суп харчо? Упевнені, що знайдеться чимало кулінарів, які .
середньо
Можна багато і палко сперечатися, чи правильно готувати суп харчо з томатною пастою чи ні, але ми б .
легко
Якщо перед вами на столі стоїть димлячий шматок засмаженого м’яса, що може бути краще, ніж .
складно
В Азербайджані лявангі готують чи не в кожному будинку, причому кожна господиня вважає свій .
легко
Соус ткемалі — грузинська приправа до м’ясних і рибних страв, гарнірів, приготована з аличі. А .
Тетяна Небландинка 28 серпня 2015 року
середньо
Алсу Муфтахова 3 серпня 2015 року
середньо
Victory_L 10 липня 2014
легко
Ніно Н. 11 травня 2014 року
легко
середньо
Гострий суп харчо — одна з класичних страв грузинської кухні, до того ж найзнаменитіших та найулюбленіших за .
середньо
Цю традиційну грузинську весняну страву дуже часто подають на Великдень. Її роблять із ягнятини або ягнятини .
легко
Кюфта-бозбаш — різновид класичного супу, який відрізняється від «старшого брата» додаванням у .
середньо
середньо
середньо
Світлана Горбуненко 26 вересня 2011 року
середньо
легко
alina-m 26 липня 2011 року
легко
Анастасія Кудрявцева 24 березня 2011 року
середньо
Світлана Горбуненко 11 березня 2011 року
середньо
На нашій сімейній кухні м’ясо птиці є фаворитом. Воно дуже смачне, корисне, і легко готується.
Світлана Горбуненко 3 березня 2011 року
середньо
prokudina.zhanna 30 січня 2011 року
середньо
легко
легко
складно
середньо
zero 25 вересня 2008 року
легко
середньо
легко
Алича, вона ж ткемалі — кисла слива, найважливіший інгредієнт для супів, основних і солодких страв у кухні народів Кавказу, Середньої Азії та Криму. Сезон аличі — червень-липень.
З аличі готують кислий соус, який у Грузії називають ткемалі. Аличу дуже часто кладуть у харчо. З неї роблять кислий лаваш — тклапі, який також використовують для приготування супів і других страв.
З аличі, нарешті, можна зробити чудове варення.
Ось деякі рецепти страв з аличею, а також із соусом ткемалі і тклапі.
Ключові слова
Якщо ви помітили помилку або неточність, будь ласка, повідомте нам .
СХОЖІ МАТЕРІАЛИ
легко
Класичний соус ткемалі готується з аличі буквально за 5 кроків. Пошук аличі та її .
Ткемалі (груз. ტყემალი) — грузинський соус із кислої сливи ткемалі (аличі). Соус ткемалі в основному .
середньо
Цей чудовий класичний соус ткемалі названо на честь одного з численних видів сливи .
Купівля будівельного рівня може здатися простим завданням, проте правильний вибір цього інструменту може суттєво вплинути…
Если выбираете среди бюджетных ноутбуков для работы, учебы или обычного применения, взгляд обязательно упадет на…
Шкіряні вироби супроводжують людство вже тисячоліттями. Вони не тільки служили необхідними предметами побуту, а й…
Натяжні стелі стали одним із найпопулярніших варіантів оздоблення інтер'єру завдяки своїй естетичній привабливості та функціональності.…
Салициловая кислота уже давно зарекомендовала себя как один из лучших компонентов для ухода за кожей,…
Вибір і покупка якісного портсигару – процес, який потребує уваги до деталей. Це не просто…