Зміст
Їжа
robertss 08.09.2023 Article
Консервований тунець у власному соку коштує недорого і продається в будь-якому магазині. З нього швидко і просто готуються чудові салати та варяться супи. Але ми не зупиняємося тільки на цих стравах із тунця, а готуємо з консервованою рибою відкриті пироги і пасту, фаршируємо ним помідори і навіть робимо смачні котлетки.
Хочете приготувати страву за 5 хвилин? Ось вам відповідний рецепт . Такий салат із консервованого тунця, огірка, червоної цибулі та авокадо здатен приготувати навіть школяр. Головне, не з’їсти рибу просто так — із хлібом.
Злочинно вважати супи, приготовані на основі консервованої риби, чимось банальним і таким, що прийшло до нас із радянського минулого. Суп із консервованого тунця цілком може стати вашим сімейним хітом.
Тунець здатний надати оригінальності практично будь-якій страві. Наприклад, простому овочевому супу.
Для цієї страви підійдуть не тільки фузіллі, які називають у нас просто «спіральки», а й фарфалле («метелики») і рігате («черепашки»). Рецепт страви дивіться тут .
Просто, швидко і доступно — все, як ми любимо. Помідори, фаршировані тунцем можна приготувати у вихідні або на свята. Для тих, хто полюбляє гарячі закуски, рекомендуємо покласти на кожен помідор по шматочку сиру (моцарели або російського) і запекти в розігрітій до 180 °С духовці буквально кілька хвилин.
Молода картопля і консервований тунець чудово доповнюють один одного. Картопля відповідає за ситність, а тунець — за делікатний смак. А рідину з банки можна використовувати для приготування соусу. Рецепт страви дивись тут .
Для більш однорідної консистенції додайте до страви кілька ложок відвару, в якому варилася паста, вона від цього тільки виграє. Рецепт дивись тут .
Вони такі невеличкі, акуратні й апетитні — ці котлетки з консервованого тунця з соусом із йогурту, що любо-дорого на них дивитися. А які вони смачні! Можна зробити їх одразу побільше і роздавати домашнім на роботу, в школу чи в інститут. Крім того, такі котлетки підійдуть для приготування сендвічів, канапе та бургерів.
Кіш із тунцем — прекрасний варіант відкритого рибного пирога. Начинка для кіша вийшла майже салатною: ми додали в неї консервовану кукурудзу, яйця, сир і сметану. Основу для кіша з тунцем можна приготувати і з листкового тіста — вийде не менш смачно.
Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…
Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…
Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…
Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…
Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…
Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…