Зміст
Їжа
robertss 07.09.2023 Article
Найчастіше індичку запікають, попередньо нафарширувавши грибами, овочами, фруктами, салом або сухофруктами. Якщо птицю запікають не цілою, а розрізану на частини, то начинку кладуть у надріз-кишеню, який спеціально роблять на шматку м’яса. Ми пішли іншим шляхом, і пропонуємо 9 страв із грудки птиці. Вони підійдуть для всієї сім’ї, особливо, якщо господиня — економна і ощадлива.
Мабуть, найдорожчий інгредієнт, що трапляється у двох із 9 страв — це шафран . Купувати його спеціально для приготування індички чи ні, вирішувати вам. Ми вважаємо, що шафран просунутим кулінарам потрібен завжди, наприклад, для приготування різотто, паельї, кремів для тортів і тістечок та індійського лассі.
Якщо ви надумаєте приготувати всі 9 страв, вам знадобляться горіхи (кеш’ю, волоські та арахіс), фрукти (яблука, лимони, лайми, гранат і консервовані абрикоси) плюс курага, сало, топлене масло, стручковий перець, авокадо і вершковий сир. Сподіваємося, що рослинна олія, крохмаль, яйця, цибуля, часник є у вас завжди. Так само як прянощі та приправи: соєвий соус, кориця-гвоздика, лавровий лист та інше.
Компанію індичці тут складає кунжут, який активно використовують у багатьох азіатських кухнях. У його насінні міститься величезна кількість антиоксидантів, а ще фітостеролів, які не дають утворюватися шкідливому холестерину. Лінолева кислота, що також входить до складу кунжуту, налагоджує роботу ендокринної системи. Уявляєте яка це корисна страва! Рецепт дивись тут .
Індичка із зеленою квасолею
Можна по-різному ставитися до кінзи, але сумніватися у вдалому поєднанні «кінза — індичка» не доводиться. А якщо до цієї пари додати кеш’ю, вийде повна ідилія. Індичка з кінзою і кеш’ю — для обіду або вечері в будні.
Індичка з кінзою та кеш’ю
Рулет із грудки індички з яблуками — ідеальний варіант закуски для будь-якого столу. Щоб грудка індичка вийшла м’якшою і соковитішою, ми нафарширували її не тільки яблуками, а й шматочками сала.
Грудка індички, нашпигована салом і яблуками
Багато хто любить індичку за її дієтичне м’ясо. Щоб зробити його смак насиченим і яскравим, підмаринуйте птаха та приготуйте соус. Ми вирішили для соусу використовувати авокадо, сирний сир і готовий соус чилі. Рецепт страви дивись тут .
Індичка під соусом Чіпотлі
Індичка з начинкою з кураги, горіхів і розмарину це не просто звичайна індичка — це страва з вау-ефектом. Гірчичний соус зробить м’ясо індички більш ароматним і м’яким.
Індичка з курагою
Індичку можна приготувати, нафарширувавши яблуками, а можна зробити закусочний варіант (рецепт дивись тут). Для цього вам знадобиться філе індички, яблука та трохи кураги з консервованими абрикосами.
Індичка з фруктами
Індичка, прикрашена свіжою малиною і подана з вершково-ванільним соусом, стане прикрасою святкового столу, подача у неї ефектна, а смак дуже цікавий.
Індичка з малиною та ароматом ванілі
Сациві з індички в традиційному варіанті готують із курки. Але м’ясо індички нічим не гірше. Вся справа в спеціях, а для сациві головна спеція — шафран.
Сациві з індички
Грузини розуміються на хорошій їжі, тому можна не сумніватися у відмінному смаку цієї страви. Тушкуємо індичку в гранатовому соку, додаємо кінзу та імеретинський шафран із коріандром — індичка по-грузинськи готова.
Індичка по-грузинськи з гранатовим соком
Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…
Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…
Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…
Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…
Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…
Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…