Зміст
Їжа
robertss 06.09.2023 Article
Пунш — справжній святковий напій. Він завжди має дуже ефектний вигляд, готується на велику компанію та добре розкріпачує. А гарячі пунші ще й швидко зігрівають. Для зимових вихідних — те, що треба! Обирайте більшу каструльку і щедро висипайте до неї цитрусові, свіжі ягоди та сухофрукти, різноманітні прянощі, заливайте їх алкоголем, соком, морсами, нагрівайте і зігрівайтеся.
Додайте в пунш заморожені в льоду шматочки цитрусових.
Плантаторський пунш 10-12 порцій Що потрібно:
З’єднайте в глечику з льодом ром і три види цитрусового соку. Збийте. Додайте цукор, «Ангостуру», «Гренадін» і знову перемішайте пунш. Розлийте в охолоджені келихи хайбол із кубиками льоду.
Такий пунш можна зробити і безалкогольним, якщо ви додасте замість горілки перевареної води або трохи більше журавлинного соку чи морсу.
Сибірський чайний пунш 10-12 порцій Що потрібно:
Нагрійте чай із медом, гвоздикою та журавлинним соком до кипіння. Зніміть із вогню, дайте настоятися 10 хв. Влийте горілку, процідіть. Подавайте в келихах для гарячих напоїв, прикрасивши кожен шпажкою з журавлиною, в яку встромлена гвоздика.
Не додавайте ром у киплячий наїток, інакше алкоголь швидше вивітриться.
Ромовий пунш Молочний улун із полуницею 10-12 порцій Що потрібно:
Залийте полуницю 200 мл води, доведіть до кипіння, всипте цукор, варіть 5 хв. Спеціальним ножем зніміть із лимонів смужки цедри, вичавіть сік, додайте сік і цедру в полуничний сироп. Настоюйте 2 год. Додайте чай, доведіть до кипіння, влийте ром і подавайте.
Подавайте безалкогольний пунш у жароміцних кухлях, розливаючи так, щоб кожному дісталися ягоди журавлини.
Гарячий пунш для водіїв 10-12 порцій Що потрібно:
Залийте каркаде 2,5 л теплої води. Додайте всі інші інгредієнти (мускатний горіх і коричні палички можна розколоти). Поставте на слабкий вогонь, доведіть до кипіння і варіть за мінімального кипіння 10 хв.
Такий пунш не зігріє, але настрій підніме точно.
Ігристий пунш Холодна качка 14-16 порцій Що потрібно:
Зніміть з лимона цедру, видаліть білий шар і наріжте м’якоть кружечками (кісточки видаліть). Залийте м’якоть і цедру лимона вином, настоюйте 2-6 год. Перед подачею додайте цукровий сироп і мелісу, долийте шампанським.
Додайте трохи підварені в окропі ягоди — вишню, чорну смородину, полуницю.
Пунш Кардинал 10-12 порцій Що потрібно:
Вимийте апельсини щіткою, встроміть у кожен по 12 бутонів гвоздики. Розігрійте духовку до 140 °С, запечіть апельсини, 30 хв. Розріжте запечені апельсини на 8 частин кожен, покладіть у каструлю, залийте вином, додайте духмяний перець і мед. На слабкому вогні доведіть майже до кипіння, зніміть з вогню, процідіть, влийте коньяк і подавайте.
Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…
Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…
Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…
Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…
Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…
Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…