Зміст
Їжа
robertss 07.09.2023 Article
Класика французької кухні — круасани з листкового тіста, приготованого на вершковому маслі, здається, існували завжди. Насправді ж круасани — такі, якими ми їх знаємо зараз — з’явилися у Франції тільки на початку XX століття.
Простий круасан і чашка капучино — найпопулярніший французький сніданок. Ця випічка гарна і сама по собі, але особливо чудово ніжні хрусткі круасани поєднуються з різноманітними начинками, і солодкими, і солоними. Експериментувати можна нескінченно. Пропонуємо вам надихнутися рецептами з нашого конструктора, а пізніше почати винаходити свої.
Ситний запечений круасан із ковбасками, сиром і помідорами — це вже не сніданок, а повноцінний обід або вечеря. Ковбаски знадобиться попередньо обсмажити на пательні, щоб потім прогріти в духовці круасан разом з усіма іншими інгредієнтами начинки, доки не розплавиться сир. Чудову компанію такому круасану складе зелений салат із легкою заправкою з лимонного соку й оливкової олії.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Як приготувати:
До речі
На 100 г: білки 12,38 г (15,47% добової норми) — жири 22,29 г (24,77%) — вуглеводи 17,03 г (10,14%) — ккал 317,98 (17,66%) — натрій 812,87 мг (56,06%) — загальний цукор 4,93 г (9,86%) — НЖК 9,81 г (49,05%) — харчові волокна 1,27 г (4,23%)
Класичне поєднання філе індички з журавлинно-апельсиновим соусом стане чудовим начинкою для круасана. Свіжа пряна рукола доповнить симфонію смаків своєю легкою гіркуватістю. Ще більш вишуканим це поєднання зроблять скибочки сиру з білою пліснявою, наприклад, брі або камамбера.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Як приготувати:
До речі
На 100 г: білки 11,68 г (14,6% добової норми) — жири 9,9 г (11%) — вуглеводи 16,74 г (9,96%) — ккал 201,47 (11,19%) — натрій 329,08 мг (22,69%) — загальний цукор 5,82 г (11,64%) — НЖК 3,87 г (19,35%) — харчові волокна 1,74 г (5,8%)
Ніжний кремовий скрембл із яєць із вершковим маслом — сам по собі вже гастрономічне задоволення. У поєднанні з круасаном, швидко обсмаженими креветками і гострим томатним соусом він перетворюється на справжній шедевр, від якого неможливо відірватися. Готуйте скрембл не довше кількох хвилин, не забуваючи постійно перемішувати. Ідеальний скрембл — щось середнє між омлетом і кремом.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Для соусу:
Як приготувати:
До речі
На 100 г: білки 10,08 г (12,6% добової норми) — жири 20,17 г (22,41%) — вуглеводи 18,3 г (10,89%) — ккал 294,7 (16,37%) — натрій 556,88 мг (38,40%) — загальний цукор 4,76 г (9,52%) — НЖК 8,25 г (41,25%) — харчові волокна 1,44 г (4,8%)
Такий круасан із начинкою з печеного перцю з авокадо та яйцем — чудовий приклад страви, всі інгредієнти для якої можна приготувати заздалегідь, а перед вживанням просто зібрати в єдине ціле. Варені яйця, смужки печеного перцю і пюре з авокадо з лимонним соком і оливковою олією можуть зберігатися в холодильнику кілька днів. Спробуйте підмаринувати смужки печеного перцю в невеликій кількості бальзамічного оцту з оливковою олією та улюбленими травами — так вийде ще смачніше.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Як приготувати:
Порада
Ви можете запекти перець заздалегідь і зберігати в холодильнику протягом 3-4 днів.
До речі
На 100 г: білки 5,51 г (6,89% добової норми) — жири 16,71 г (18,57%) — вуглеводи 18,92 г (11,26%) — ккал 242,99 (13,5%) — натрій 315,57 мг (21,76%) — загальний цукор 4,84 г (9,68%) — НЖК 5,21 г (26,05%) — харчові волокна 4,04 г (13,47%)
Союз вишні та мигдалю сам по собі ідеальний, що не кажи. Як начинка для круасана йому потрібне доповнення у вигляді кремового сирного сиру. Ласуни можуть додати до нашого рецепта шоколадний соус або шоколадну пасту, змастивши нею верхні половинки круасанів.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Як приготувати:
Порада
Замість мигдальних пластівців можна обсмажити цілі горіхи, остудити та порубати ножем у дрібні крихти. Вишневий джем можна використовувати готовий.
До речі
На 100 г: білки 6,11 г (7,64% добової норми) — жири 18,51 г (20,57%) — вуглеводи 31,5 г (18,75%) — ккал 316,29 (17,57%) — натрій 274,35 мг (18,92%) — загальний цукор 15,53 г (31,06%) — НЖК 8,42 г (42,1%) — харчові волокна 1,65 г (5,5%)
Ще одна солодка і ситна начинка для круасанів до сніданку поєднує випічку з сиром, медом і свіжим виноградом. Той випадок, коли начинка і круасан окремо можуть бути самостійним сніданком, але разом дають приголомшливий синергетичний ефект. Як додаткове джерело дорогоцінної енергії на день додайте до начинки обсмажені рубані волоські горіхи.
Для приготування 4 порцій потрібно:
Як приготувати:
До речі
На 100 г: білки 8,8 г (11% добової норми) — жири 10,92 г (12,13%) — вуглеводи 36,65 г (21,81%) — ккал 276,38 (15,35%) — натрій 225,77 мг (15,57%) — загальний цукор 18,52 г (37,04%) — НЖК 6,05 г (30,25%) — харчові волокна 1,83 г (6,1%)
Успішна діяльність у сфері агробізнесу залежить не лише від якості сільськогосподарських машин, а й від…
Підсумок для скидання магазину — це корисний аксесуар для стрільців, який використовується для тимчасового зберігання…
Быстрая зарядка дает возможность батарею электромобиля меньше чем за час. Многие автовладельцы пользуются только таким…
Шумоізоляція автоскла – важливий аспект комфорту водія та пасажирів. Сторонні шуми від інших машин, вітру…
Димохід — одна з ключових складових системи опалення в будинку чи квартирі. Він відповідає за…
Пленка для бассейнов играет важнейшую роль в обеспечении водонепроницаемости и эстетики чаши бассейна. Это покрытие не…