Categories: Їжа

5 способів приготування замороженої піци, які зроблять її дуже смачною

Їжа

robertss 06.09.2023 Article

Якщо ви втомилися після робочого дня, у вас поганий настрій або просто хочеться з’їсти чогось шкідливого, не встаючи з дивану, то гаряча, хрустка піца — ідеальне рішення проблеми. Немає часу чекати на доставку? Ми розповімо, як смачно приготувати заморожену піцу.

В аерогрилі

Аерогриль творить дива (без применшення — це найкращий винахід людства), він може перетворити похмурі залишки вчорашньої вечері на свіжі закуски, приготувати найхрусткішу картоплю фрі і навіть яйця круто за лічені хвилини. Отримайте максимум від цього девайса (тим паче, що він все одно стоїть без діла більшу частину часу), приготуйте в ньому заморожену піцу, обіцяємо хрустку скориночку і звабливий аромат. Околишнім піцеріям доведеться не солодко.

Завдяки конвекційному нагріванню, який забезпечує циркуляцію повітря навколо продуктів, аерогриль швидко нагріває заморожену піцу з усіх боків і не дає їй стати мокрою.

Як приготувати піцу в аерогрилі:

Встановіть температуру на 190-200 градусів, підігрівайте заморожену піцу протягом 6-10 хвилин (залежно від товщини) або до золотистого кольору та хрусткої скоринки. Через обмеження за розміром аерогриль ідеально підходить для невеликої піци або розігріву окремих шматочків.

На грилі (якщо ви живете за містом)

Літо закінчилося, але дачний сезон ще ніхто не закривав. Коли вирушите наступного разу на природу, захопіть із собою кілька коробок заморожених піц, увімкніть гриль і перетворіть свою піцу на витвір кулінарного мистецтва. Крім незабутнього аромату (піца + дим від гриля), цей спосіб приготування додасть об’єму смаку — всі інгредієнти (так, ми про заморожений сир і ковбаски) розкриються так, ніби побували у справжній італійській печі.

Як приготувати піцу на грилі:

Розігрівайте гриль щонайменше 15 хвилин, зменшіть температуру до середньої або середньо-низької, помістіть заморожену піцу просто на решітку, закрийте кришку і готуйте її протягом 10-15 хвилин, залежно від товщини скоринки. Уважно стежте за тим, щоб дно не підгоріло. Щойно сир почне пузиритися, а скоринка стане хрусткою, акуратно зніміть піцу з гриля за допомогою термостійких щипців, остудіть і насолоджуйтеся.

У коптильні

Як і у випадку з традиційним грилем, димок може надати вашій замороженій піці більше аромату. Завдяки використанню деревних стружок як палива для коптильні продукти, приготовані в ній, набувають дещо млосного та копченого аромату і смаку.

Як приготувати піцу в коптильні:

Розігрійте коптильню до температури, зазначеної на упаковці, щоб піца не прилипала до решіток. На відміну від традиційного гриля, коптильні використовують непряме нагрівання, тому вам не доведеться турбуватися про присмажування дна або підгоряння скоринок.

Виявляється, навіть із замороженої піци можна зробити кулінарний шедевр

У духовці

Для приготування справжнісінької і найсмачнішої неаполітанської піци використовують спеціальну піч, температура якої має сягати 485 градусів. У домашніх умовах (у духовці) повторити цей трюк у вас, звісно, не вийде, але наблизитися до ідеалу можна за допомогою посуду, що зберігає тепло, наприклад, чавунної пательні або спеціального каменю для піци.

Як приготувати піцу в духовці:

Залиште сковорідку в духовці, поки вона нагрівається, щоб переконатися, що вона теж достатньо нагріється, і навіть розжариться до моменту використання. Переконайтеся, що піца розморозилася до кінця, погрійте її в мікрохвильовці. Якщо покласти дуже холодну піцу на дуже гарячу сковороду, ризикуєте її зіпсувати.

У вафельниці

Можливо, ви бачили в інтернеті ролики, де готують булочки з корицею або бутерброди з сиром у вафельниці. Новий вищий пілотаж — навчитися готувати в ній піцу. Звучить дивно, але раз у ній роблять навіть яєчню, чому б не спробувати, такими темпами вона скоро замінить мікрохвильовку.

Як приготувати піцу у вафельниці:

Злегка розморозьте піцу, щоб вона більш рівномірно підсмажилася, покладіть скибочку між двома листами пергаментного паперу. І чекайте дива!

Яким би способом ви не вирішили скористатися, пам’ятайте, що будь-яку заморожену піцу можна зробити смачнішою (і навіть смачнішою, ніж із найближчої доставки), якщо додати до неї нові інгредієнти. Хто сказав, що дістати її з коробки і розморозити достатньо, і що рецепт уже й так ідеальний? Додайте в неї пепероні, ананас або гострий перець, намажте скоринку оливковою олією або сумішшю топленого вершкового масла з часником, орегано і пармезаном, покладіть побільше сиру — не обмежуйте свою фантазію.

admin

Recent Posts

Чим вас може зацікавити навіс із полікарбонату

Сучасний ринок будівельних та декоративних матеріалів переповнений рішеннями, які поєднують у собі функціональність, довговічність і…

3 тижні ago

Обмен криптовалют Одесса: как выбрать надежный и выгодный способ

Владение цифровыми активами открывает множество финансовых возможностей, но рано или поздно перед каждым криптоэнтузиастом встает…

4 тижні ago

Анальный оргазм: секрет, о котором не принято говорить (а зря)

Многие слышали об этом, но почти никто не обсуждает открыто. Анальный оргазм — тема, вокруг…

1 місяць ago

Експорт металобрухту: чому це загроза для української економіки

Український ринок металобрухту опинився під серйозним тиском. Вивезення брухту за кордон, яке останнім часом активно…

1 місяць ago

Все секреты закупок: смотрите видео наших мастер-классов ➜ Easy-China: опт из Китая в World

Запуск и развитие бизнеса с товарами из Китая — это путь, полный как больших возможностей,…

1 місяць ago

Термостатический смеситель для ванны: зачем он нужен и в чём его преимущества

Ванная давно перестала быть просто утилитарным местом — здесь хочется расслабиться и получить предсказуемый комфорт…

1 місяць ago