Їжа
robertss 01.09.2023 Article
Якби у відомій казці про вершки і корінці героям довелося ділити селеру, ніхто б не залишився обділеним: селера прекрасна від кореня до верхівки. Корінь або бульба селери — кругла, нерівна, з яскравим, концентрованим ароматом і смаком.
Відфільтрувати рецепти в добірці
Назва рецепта
Бажані інгредієнти
Виключити інгредієнти
Час приготування
Вегетаріанське
Джерело рецепта
Показати всі категорії
легко
Смачний салат з тунцем і хрусткі овочі — чудове поєднання, особливо коли їх об’єднує .
легко
Дуже літній хрусткий салат, в якому кожен овоч ніби змагається один з одним: хто кого .
легко
Якщо ви зазвичай варите буряк для салатів і борщів, то ви навіть не уявляєте собі, наскільки він .
легко
Смузі з селерою, кабачком і лохиною — ідеальний вибір для тих, хто хоче підняти свій імунітет .
легко
Складно придумати кориснішу першу страву, ніж суп із зелених овочів. Броколі, шпинат, цукіні, кабачки, .
легко
Салат зі щавлю, шпинату та селери для багатьох стане справжнім відкриттям. Особливо, якщо ви .
легко
Смажена селера замість смаженої картоплі? Чому б і ні, тим більше що страва виходить .
Наталія Андрєєва 17 квітня 2023 року
легко
Яловичина з селерою і яблуками — дуже оригінальна страва, яка практично повністю готується з .
легко
Салат із селерою, яблуками та насінням — доволі вдала версія знаменитого «Волдорфа». Відома страва з селерою, яблуками та насінням .
легко
Пісна сочевична юшка зі смаженим перцем сподобається навіть переконаним м’ясоїдам, настільки цей суп .
середньо
Тим, хто утримується від жирної їжі, ми пропонуємо приготувати дієтичний бефстроганов. .
легко
Салат із квасолею без м’яса — ситний і має апетитний вигляд. Виключаючи з раціону м’ясо, ми не повинні .
легко
Тушкована картопля з куркою в каструлі — це завжди смачно. Найдомашніша страва з усіх можливих.
середньо
Рецепт тюфтельок із кролика з трюфелем і селерою від Євгена Михайлова, шеф-кухаря ресторану .
Chefs 21 вересня 2022 року
легко
Щоб зробити дієтичні котлети, першочергово потрібно вибрати правильний фарш. Часто на цінниках .
легко
Салат «Ташкент» із редькою належить до узбецької кухні тільки за назвою. Ну, хоча б тому, що в .
середньо
легко
легко
Цей салат за рахунок нуту виходить доволі ситним, але всі інші інгредієнти — винятково корисні.
середньо
Несподіване поєднання продуктів у салаті з куркою, лічі та маринованими овочами навряд чи залишить вас .
легко
Легка вітамінна страва — це не обов’язково приготовані на парі суцвіття броколі або цвітної .
легко
Вода абсолютно необхідна для підтримання життя взагалі, а зволоження — одна з основних потреб .
легко
Грушею в салатах у принципі нікого не здивуєш. Але домашній салат на вечерю — він же не заради здивування .
легко
У цьому салаті можуть виявитися всі овочі та інші продукти, які є в холодильнику. Але їх не .
легко
Селеру не можна назвати загальним улюбленцем. Але якщо ви відчуваєте до неї хоч якісь теплі почуття .
середньо
Для приготування гратена з картоплі та селери з цибулею-пореєм добре б озброїтися теркою .
середньо
Зелена сочевиця — улюблений продукт кількох регіонів Франції, Іспанії та інших країн .
середньо
Салат із курячою грудкою, селерою, яблуками та арахісовою заправкою оцінять і адепти здорового харчування .
легко
Гречана каша з овочами — страва доволі незвична, навіть несподівана. Адже як зазвичай ми її їмо? С .
середньо
Стейки осетра — універсальний делікатесний продукт, який можна готувати найрізноманітнішими способами .
легко
Тушкована цвітна капуста з овочами особливо припаде до смаку всім веганам, вегетаріанцям і .
середньо
Візьмемо улюблену всіма курку, додамо до неї вершкового соусу, та не простого, а з селерою.
Ірина Силивончик 18 вересня 2021 року
легко
легко
Перед приготуванням м’ясо цесарки треба обов’язково замаринувати або вимочити — так воно вийде .
легко
Іспанський виноградний гаспачо — не тільки смачний суп для спекотного дня, а й прекрасний спосіб .
легко
Індичка чудово поєднується з тими самими інгредієнтами, що й курка, тому ви можете використовувати .
легко
Чудовий заряд вранці.
Олександра 17 березня 2021 року
середньо
Пісний борщ з квасолею і грибами настільки гарний, що його можна готувати і їсти не тільки на .
легко
Жоден святковий стіл не обходиться без салатів. Ми віддаємо перевагу легким, без м’яса, без майонезу.
Галина Компанцева 2 лютого 2021
легко
Хурма як мандарини, зимовий улюблений фрукт, і поки сезон, мабуть треба чимось незвичайним.
Євгенія 27 січня 2021
легко
У чому сила, брате? Однозначно в супі! Особливо в лютому, коли організму потрібно черпати звідкись .
легко
Салат для любителів кореневої селери.
Галина Компанцева 21 січня 2021 року
легко
До такого салату можна подати суміш оливок і маслин, а також мариновані огірочки.
легко
Салат із копченим кальмаром — чудова відповідь на запитання, що робити із цим продуктом, якщо не просто .
легко
Я з першого разу, спробувавши, закохалася в цей салат! Прості та доступні інгредієнти, дуже смачний і .
Євгенія 29 грудня 2020
легко
У класичній заправці для «Волдорфа» — майонез. За бажання можете замінити ним частину йогурту.
легко
Дуже важливо вибрати не дуже велику, щоб вона могла поміститися в духовці, але й не надто велику.
Shefs 15 грудня 2020 року
легко
До цього картопляного салату з пряною заправкою можна додати ще якийсь продукт із нейтральним смаком.
Якби у відомій казці про вершки і корінці героям довелося ділити селеру, ніхто б не залишився обділеним: селера прекрасна від кореня до верхівки.
Корінь або бульба селери — кругла, нерівна, з яскравим, концентрованим ароматом і різкуватим смаком, використовують як ароматичний овоч. Найчастіше його додають під час варіння бульйону і пасерують разом із цибулею та морквою, коли готують м’ясне рагу. Корінь селери містить достатньо крохмалю, щоб готувати з нього пюре і протерті супи, при цьому він менш калорійний, ніж картопля. Різкий смак можна нейтралізувати попереднім бланшуванням або просто скомбінувавши з картоплею. Приготуйте з бульбової селери чіпси чи салат або запечіть у духовці разом з іншими овочами.
Соковиті, хрусткі світло-зелені черешки селери ідеальні для приготування салатів і всіляких легких закусок. Їхній смак, що одночасно нагадує яблуко й огірок, чудово гармонує з багатьма продуктами. Черешки селери можна бланшувати або тушкувати, але найкраще їсти в сирому вигляді.
Темно-зелене листя селери використовують як будь-яку іншу пряну зелень, особливо в домашньому консервуванні. І навіть насіння селери знаходить застосування в кулінарії: воно входить до каджунської суміші спецій, а селерова сіль — обов’язкова приправа для коктейлю «Кривава Мері».
Если выбираете среди бюджетных ноутбуков для работы, учебы или обычного применения, взгляд обязательно упадет на…
Шкіряні вироби супроводжують людство вже тисячоліттями. Вони не тільки служили необхідними предметами побуту, а й…
Натяжні стелі стали одним із найпопулярніших варіантів оздоблення інтер'єру завдяки своїй естетичній привабливості та функціональності.…
Салициловая кислота уже давно зарекомендовала себя как один из лучших компонентов для ухода за кожей,…
Вибір і покупка якісного портсигару – процес, який потребує уваги до деталей. Це не просто…
Залізобетонні вироби є незамінним матеріалом в сучасному будівництві, де на перший план виходять міцність, довговічність…