Зміст
Їжа
robertss 30.08.2023 Article
Свято Великодня — це час, коли ми готуємо та прикрашаємо паски. Глазур — один із найпопулярніших способів прикрасити випічку, зробити її яскравою та апетитною. Глазур може бути різною, залежно від смакових уподобань. Одні віддають перевагу глазурі на основі яєчних білків, додаючи до неї цукрову пудру, сік лимона або апельсина. Інші використовують глазур на основі шоколаду. Існують також нетрадиційні варіанти глазурі — абрикосова, і навіть із додаванням шпинату та фісташок. У будь-якому разі, паска з глазур’ю — це не тільки смачна, а й дуже гарна прикраса святкового столу на Великдень, тому не бійтеся експериментувати.
Вміст матеріалу:
Біла цукрова глазур — чудовий матеріал для кулінарної творчості. Нею можна просто полити великодню випічку, використати як основу для прикрашання паски міні-меренгами та цукатами або зробити розпис — паску в білих мереживах. А ще таку глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в різні кольори і прикрасити нею не тільки великодню випічку, а й печиво, пряники.
Біла цукрова глазур
Для приготування білої цукрової глазурі потрібно:
Особливістю цієї глазурі є той факт, що вона містить яєчний білок, який надає їй легкості та легкості, а також вершки, які дарують глазурі багатий і вершковий смак. Глазур із вершками та яєчним білком прикрасить святкові паски та зробить їх ще більш апетитними та смачними.
Біла глазур із вершками та яєчним білком
Для приготування білої глазурі з вершками та яєчним білком потрібно:
Ця цукрова глазур на желатині — найсмачніша з тих, що нам доводилося готувати. Вона зберігає форму під час нарізання і підійде не тільки для пасок і кексів, а й для прикрашання різноманітного фігурного печива. Для її приготування ми будемо використовувати швидкорозчинний желатин. Зі звичайним теж можна. Тільки його потрібно буде заздалегідь замочити у воді на 30 хвилин і прогріти до повного розчинення. Коли глазур буде готова, працювати з нею потрібно відразу ж, вона дуже швидко застигає. Коли ви закінчите роботу, дайте глазурі як слід загуснути, тоді покриття буде щільним, а колір — білим, непрозорим.
Цукрова глазур на желатині
Для приготування білої гразурі на желатині потрібно:
Порада: Якщо, під час роботи з цукровою глазур’ю, вона застигла трохи раніше, ніж ви встигли завершити прикрашання випічки, не варто впадати у відчай. Зробіть так: влийте 1 ст. ложку гарячої води і ретельно перемішайте.
На замітку: Глазур на желатині застигає дуже швидко. Вона не липне до пальців уже за кілька хвилин. Але краще не чіпати випічку щонайменше 1-2 години, щоб вона повністю застигла.
Глазур із шоколаду для пасок — чудове рішення, яке неодмінно припаде до смаку всім, хто любить шоколад. Вона має насичений, шоколадний смак і гладку, глянсову текстуру. Зверху можна посипати кокосовою стружкою або білими кондитерськими «перлинками». Вони дуже ефектно виглядатимуть на темній глянцевій поверхні.
Глазур із шоколаду
Для приготування глазурі з шоколаду потрібно:
Натуральна глазур із какао для пасок готується на основі какао, вершкового масла і молока, що надає їй насиченого, багатого смаку і гладкої та глянцевої текстури.
Глазур із какао
Для приготування глазурі з какао потрібно:
Глазур із білого шоколаду для пасок — чудовий варіант для тих, хто віддає перевагу ніжнішому та м’якшому смаку. Вона легко готується і підходить для прикрашання будь-яких святкових десертів і кондитерських виробів. Ідеально підходить для пасок, які містять родзинки, горіхи або інші фрукти, оскільки вона створює більш м’яку і ніжну альтернативу більш традиційному шоколаду.
Глазур із білого шоколаду
Для приготування глазурі з білого шоколаду потрібно:
Глазур із маршмелоу — це швидкий і смачний спосіб прикрасити великодню паску. Для її приготування потрібне тільки маршмеллоу та жирні вершки. Отримана глазур матиме ніжний смак, приємну консистенцію. Приготувати її може навіть господиня-початківець. Випічку можна просто покрити глазур’ю, а можна зробити паску в солодких кольорах.
Глазур із маршмелоу
Для приготування глазурі з маршмелоу потрібно:
Глазур на згущеному молоці має чудову глянцеву текстуру, що додасть вашим паскам урочистості та ефектності. Простота приготування глазурі дає змогу швидко та легко прикрасити великодні паски в домашніх умовах.
Глазур на згущеному молоці
Для приготування глазурі на згущеному молоці потрібно:
Глазур із кураги зробити зовсім нескладно, а виглядати на пасці вона буде не менш красивою, ніж біла. Зверху її можна посипати мигдальними пелюстками або рубаними горіхами.
Абрикосова глазур
Для приготування абрикосової глазурі потрібно:
Зелена глазур зі шпинату і фісташок для пасок — це незвичайний, але корисний варіант глазурі на рослинній основі. Вона готується зі свіжого шпинату та фісташок, які містять багато вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Надає паскам ніжного зеленого кольору та горіхового смаку. Глазур також можна прикрасити шматочками фісташок або зеленими посипками.
Зелена глазур зі шпинату та фісташок
Для приготування глазурі зі шпинату та фісташок:
Выбирая паяльник для точных работ, важно учитывать тип паяльника, а также другие значимые факторы. Так…
Відвідування стоматолога може стати не найприємнішою частиною щоденного життя, проте здоров'я наших зубів заслуговує на…
У кожному багатоквартирному будинку питання вентиляції відіграє важливу роль у забезпеченні комфорту та здоров'я його…
Назва «одноточковий» зумовлена тим, що ремінь фіксується до зброї лише в одному місці, зазвичай біля…
Логистика является ключевым элементом работы многих производственных компаний. Однако складские и транспортные операции требуют значительных…
Обираючи декоративні елементи та вироби для організації святкової зали, багато хто купує саме кульки. Часто…