Зміст
Їжа
robertss 30.08.2023 Article
Щоб приготувати оригінальну начинку для млинців, не обов’язково використовувати якісь незвичайні продукти. Зазирніть до холодильника — напевно там знайдеться кілька яблук, бананів або апельсинів, пачка сиру, упаковка солоної риби або оселедця. Усе це легко перетворюється на незвичайні начинки.
Натріть яблука на тертці, збризніть лимонним соком і посипте цукром і корицею. Залиште на 10 хв., поки яблука не пустять сік. Злегка відіжміть яблука руками і загорніть начинку в млинці. Подавайте одразу ж.
Для соусу бешамель розтопіть 1 ст. л. вершкового масла в сотейнику, всипте 1 ст. л. борошна і смажте 1 хв. Тонкою цівкою влийте 300 мл молока і, помішуючи, доведіть до кипіння. Варіть 5 хв., приправте сіллю, білим перцем і мускатним горіхом. Змішайте соус із 500 г відвареного філе білої риби та кубиками двох солоних огірків. Відкриємо секрет: якщо у вас немає під рукою філе риби, можна взяти пару банок консервованої горбуші.
Змішайте сир із медом і сметаною. За бажання можна збити цю масу до однорідності, щоб вийшов сирний крем. Якщо використовуєте свіжоморожені ягоди, попередньо їх розморозьте в холодильнику і злийте сік. Змішайте ягоди з сиром.
Наріжте редис і варені яйця маленькими кубиками, додайте дрібно нарізаний кріп і заправте сметаною. Посоліть і поперчіть начинку. Загорніть начинку в млинці та подавайте з солоною рибою. Або намажте її на кілька шарів у млинцевому пирозі з м’ясом.
Наріжте варені яйця та філе оселедця кубиками. За бажання додайте зелену цибулю. Заправте сумішшю з гірчиці, соняшникової олії та лимонного соку.
Обсмажте на вершковому маслі 1 велику цибулину. Додайте 600 г яловичої або телячої печінки, нарізаної кубиками, і продовжуйте готувати, доки печінка просмажиться, але залишиться злегка рожевою всередині. Приправте сіллю і перцем, влийте в сковороду 50 мл коньяку і доведіть до кипіння. Зніміть із вогню й остудіть. Подрібніть печінку з цибулею в блендері, додайте дрібку меленого мускатного горіха. Покладіть у паштет 200 г розм’якшеного вершкового масла і добре збийте.
Зріжте з трьох апельсинів шкірку і виріжте м’якоть гострим маленьким ножем. Розтопіть у сковорідці 1 ст. л. вершкового масла, всипте 3 ст. л. цукру і доведіть до кипіння, готуйте на середньому вогні 3 хв. Розтопіть 100 г шоколаду на водяній бані або в мікрохвильовці. Змастіть млинці шоколадом, викладіть кілька часточок апельсинів і скрутіть трикутниками.
Збийте вершки з цукром і ванільним екстрактом, додайте бананове пюре і ще раз добре збийте. На 1 склянку вершків жирністю 35% вам знадобиться 3 стиглих банани і 3 ст. л. цукру.
Збийте сир зі сметаною, трохи посоліть і поперчіть. Якщо сир прісний, додайте трохи лимонного соку. Дрібно наріжте слабосолону або копчену червону рибу і змішайте з сиром. У цю начинку дуже добре додати свіжий огірок, але в цьому разі її потрібно подавати відразу ж.
Очистіть яблука та наріжте кубиками. У великій сковорідці розтопіть вершкове масло, додайте родзинки і смажте, помішуючи, 5 хв. Потім покладіть яблука, додайте цукор і паличку кориці та продовжуйте готувати, поки яблука не стануть м’якими, але не втратять форму. Наприкінці влийте в сковорідку 2-3 ст. л. води або апельсинового соку, прикрийте кришкою і залиште на 3 хв. Зніміть із вогню й остудіть.
Обираючи декоративні елементи та вироби для організації святкової зали, багато хто купує саме кульки. Часто…
Для перетворення постійного струму, який виробляють сонячні панелі, змінний, що підходить для побутових електроприладів, подачі…
Вібратори вже давно перестали бути табу й стали невід’ємною частиною сучасного інтимного життя. Використання таких…
Когда дело доходит до охоты, защиты имущества или тактических операций, решение купить тепловизионный прицел играет…
Вибір якісного ліжка та ортопедичного матраца — це не просто елемент комфорту, це інвестиція у…
Сверление каленой стали требует особого подхода и специализированного инструмента. Правильный выбор сверла не только обеспечивает…